Weer krachtig stromen!

Is het hoog tijd voor verandering?

Weet je al langer dat er iets moet veranderen en vind je het moeilijk om een eerste stap te zetten?

Je voelt je al langer niet in balans?

Voel je je moe, labiel of heb je pijn en ben je niet meer de oude geworden na ziekte, bevalling of een (onge)val?

Je weet niet meer wat je kunt doen?

De  puzzel is te ingewikkeld en je verlangt naar iemand die met je meedenkt en helderheid brengt in wat je nodig hebt?

Energiek, blij en vol vertrouwen!

Weer kunnen genieten van het leven, op eigen kracht. Je ontdekt wat je nodig hebt om gezond en vitaal te zijn en wat je hier zelf aan kunt doen. In de afgelopen jaren heb ik veel vrouwen, mannen en kinderen in de praktijk gezien. Dit voor de behandeling van verschillende langdurige klachten welke niet vanzelf overgingen, zoals buikklachten, niet meer de oude geworden na ziekte, griep of de bevalling, of een zwangerschapswens welke maar niet vervuld werd. Verder heb ik expertise ontwikkeld voor de behandeling van schildklierproblemen, chronische vermoeidheid, postvirale klachten, ondersteuning bij stress en burn-out en herstel ná chemotherapie. Dit laatste in samenwerking met een gespecialiseerde apotheker op dit gebied.
Het is mooi om te zien hoe mensen opknappen van de behandeling. Hoe zij weer verder kunnen en genieten van de mooie dingen van het leven!

 

“Op een ontspannen wijze jou begeleiden op weg naar gezondheid, vitaliteit en een nieuwe start in verbinding met wie je in essentie bent, dat is wat ik het liefste doe”

Met zachte kracht

Van jongs af aan ben ik in aanraking geweest met het behouden van de gezondheid op een natuurlijke manier. In de opleiding Mesologie heb ik veel kennis opgedaan over hoe ons lichaam functioneert en wat hierbij ondersteunt, zoals goede voeding, homeopathie, kruiden. In de  opleiding TotalBodyReflex heb ik geleerd en gevoeld wat het belang is van een goede doorstroming van ons bindweefsel (fascia).
Met zachte aanraking het zelfbeschermingsreflex plaats te laten maken voor het zelfherstellend vermogen. Oorzaken van pijn, stijfheid, een onzuivere huid, darmproblemen en algehele onbalans. Ruimte maken. Het mag weer voor je stromen!

Weer energiek en vol vertrouwen genieten van de mooie dingen van het leven!

Dat voelt goed!

De eerste stap zetten voor een nieuwe start is misschien spannend en geeft ook een goed gevoel. Kies voor jou en onstspan, het komt goed!

Evenwicht

Een nieuwe balans. Flexibel meestromen met het leven  is je nieuwe kracht. Ontspanning en vertrouwen herstellen de balans.

Puzzelstukjes op z'n plaats

Je bent je bewust van wat je nodig hebt en maakt  keuzes die passen bij wie je in essentie bent. Ruimte voor gezond – genieten – geluk!

Wat anderen zeggen

Ik had regelmatig last van onrust en kon hierdoor niet goed m’n werk doen. Na de behandelingen bij Arianne voel ik me weer in balans. Nu heb ik nog maar één keer per jaar een afspraak nodig, bij wijze van een APK. De keuze om naar Arianne te gaan is een echt keerpunt voor me geworden!

Mevrouw B.D. te Oudewater

Ik ben al bij meerdere behandelaren geweest in verband met onrust en burnout-achtige klachten. De zachte aanraking van Arianne is uniek, zo heb ik het nog niet eerder ervaren. Het brengt me tot rust en geeft tegelijk energie.

De heer G.J. te Rotterdam

Wil je inzicht in wat je nodig hebt voor je herstel?

Maak nu een nieuwe start voor jezelf! Je hoeft het niet alleen te doen, samen gaan we kijken wat je nodig hebt en hoe je dit kunt bereiken. In je eerste afspraak neem ik de tijd om naar je te luisteren en je vragen te bespreken en starten we de behandeling.  Na drie behandelingen moet er een verandering voelbaar zijn. Je wordt ondersteunt voor zolang je wilt en waar nodig, het doel is altijd dat je weer op eigen kracht verder kunt!

Ja, ik wil een nieuwe start!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een behandeling?

Hoe lang een behandeling duurt is afhankelijk van de soort klachten en hoe lang deze al bestaan. Indien na 3 behandelingen geen verbetering voelbaar is, overleggen we of doorgaan zinvol is, of dat een ander soortige behandeling meer passend blijkt. Arianne denkt altijd mee over de beste optie en verwijst zo nodig door naar een collega welke de best passende behandeling kan bieden.

Hoe lang moet ik de geadviseerde middelen innemen?

Hoe lang geadviseerde middelen ingenomen kunnen worden, staat op het adviesbriefje. Meestal is dit tot het volgende consult en niet langer dan de behandelperiode, tenzij anders vermeld. Het is niet de bedoeling om eens geadviseerde middelen voor altijd te gebruiken. We werken aan het op eigen kracht weer verder kunnen, zonder middelen om in te nemen!

Hoe kan ik betalen?

De betaling is bij voorkeur per pin, eventueel contant. Je ontvangt een nota welke je zelf kunt declareren bij de aanvullende zorgverzekering.
Contanten worden gecontroleerd op echtheid en briefjes hoger dan €50,- worden niet aangenomen.

Worden de afspraken vergoedt door de zorgverzekering?

Afspraken welke gemaakt worden voor gezondheidsvragen (consult), komen in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding via de aanvullende zorgverzekering. Niet alle verzekeraars vergoeden de consulten, check hiervoor je polisvoorwaarden!
Vergoeding valt onder de rubriek alternatieve zorg, de praktijk is aangesloten bij de VBAG en de RBCZ.

Ervaringen van mijn klanten

In zeer korte tijd kreeg ik vage en vreemde klachten waaronder verschillende ontstekingen, vermoeidheid en spier en gewrichtsklachten. Arianne heeft uitgebreid de tijd genomen tijdens de intake. Een behandeling volgde er direct achteraan. Wat ik erg prettig vind is dat Arianne goed bekijkt of ik inderdaad op de juiste plek zit, mocht het zo zijn dat ik met een andere behandeling meer baat zou hebben, schroomt ze niet om iemand door te sturen naar een collega.  

Mw M.M. te Woerden

Ja ik wil weer krachtig stromen en op eigen kracht vooruit!