Weer krachtig stromen!

Is het hoog tijd voor verandering?

Weet je al langer dat er iets moet veranderen en vind je het moeilijk om een eerste stap te zetten?

Je voelt je al langer niet in balans?

Voel je je moe, uit balans of staat het huilen je nader dan het lachen?

Je weet niet meer wat je kunt doen?

Je verlangt naar iemand die écht naar je luistert en helderheid brengt in wat je nodig hebt?

Energiek, blij en vol vertrouwen!

Weer kunnen genieten van het leven, op eigen kracht. Je ontdekt wat je nodig hebt, juist in deze tijd. In de afgelopen jaren heb ik veel vrouwen en ook mannen en kinderen mogen begeleiden. Naast het aanreiken van adviezen voor de gezondheid is het loslaten van spanning en stress belangrijk voor herstel. Zoals je geen stad kunt opbouwen in oorlogstijd, zo kun je ook niet goed herstellen bij chronische spanning in lichaam en geest.
Wil je spanning loslaten en de rust weer terug vinden, zodat je weer in contact komt met je gevoel en innerlijke weten wat goed is voor jou? Maak nu een afspraak!

 

“Op een ontspannen wijze jou begeleiden uit je hoofd in je gevoel, een nieuwe start in verbinding met wie je in essentie bent, dat is wat ik het liefste doe”

Met zachte kracht

Van jongs af aan ben ik in aanraking geweest met het behouden van de gezondheid op een natuurlijke manier. In de opleiding Mesologie heb ik veel kennis opgedaan over hoe ons lichaam functioneert en wat hierbij ondersteunt, zoals goede voeding, homeopathie, kruiden. In de  opleiding TotalBodyReflex heb ik geleerd en gevoeld hoe belangrijk het is dat lichaam en geest ontspant.
Met zachte aanraking en de kracht van échte aandacht de ruimte geven aan dat wat je in essentie bent. 

Weer energiek en vol vertrouwen genieten van de mooie dingen van het leven!

Dat voelt goed!

De eerste stap zetten voor een nieuwe start is misschien spannend en geeft ook een goed gevoel. Kies voor jou en onstspan, het komt goed!

Evenwicht

Een nieuwe balans. Flexibel meestromen met het leven  is je nieuwe kracht. Ontspanning en vertrouwen herstellen de balans.

Puzzelstukjes op z'n plaats

Je bent je bewust van wat je nodig hebt en maakt  keuzes die passen bij wie je in essentie bent. Ruimte voor gezond – genieten – geluk!

Wat anderen zeggen

Ik had regelmatig last van onrust en kon hierdoor niet goed m’n werk doen. Na de behandelingen bij Arianne voel ik me weer in balans. Nu heb ik nog maar één keer per jaar een afspraak nodig, bij wijze van een APK. De keuze om naar Arianne te gaan is een echt keerpunt voor me geworden!

Mevrouw B.D. te Oudewater

Ik ben al bij meerdere behandelaren geweest in verband met onrust en burnout-achtige klachten. De zachte aanraking van Arianne is uniek, zo heb ik het nog niet eerder ervaren. Het brengt me tot rust en geeft tegelijk energie.

De heer G.J. te Rotterdam

Hoe kan ik je helpen?

Je hoeft het niet alleen te doen, samen gaan we kijken wat je nodig hebt en hoe je dit kunt bereiken. In de afspraken neem ik de tijd om écht naar je te luisteren. Na drie behandelingen moet er een verandering voelbaar zijn. Je kunt ondersteuning ontvangen voor zolang je dit nodig hebt en voor zover ik dit kan aanreiken. Het doel is altijd dat je weer op eigen kracht verder kunt!

Ja, ik wil een nieuwe start!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een behandeling?

Hoe lang een behandeling duurt is afhankelijk van de soort klachten en hoe lang deze al bestaan. Indien na 3 behandelingen geen verbetering voelbaar is, overleggen we of doorgaan zinvol is, of dat een ander soortige behandeling meer passend blijkt. Arianne denkt altijd mee over de beste optie en verwijst zo nodig door naar een collega welke de best passende behandeling kan bieden.

Hoe lang moet ik de geadviseerde middelen innemen?

Hoe lang geadviseerde middelen ingenomen kunnen worden, staat op het adviesbriefje. Meestal is dit tot het volgende consult en niet langer dan de behandelperiode, tenzij anders vermeld. Het is niet de bedoeling om eens geadviseerde middelen voor altijd te gebruiken. We werken aan het op eigen kracht weer verder kunnen, zonder middelen om in te nemen!

Hoe kan ik betalen?

De betaling is bij voorkeur per pin, eventueel contant. Je ontvangt een nota welke je zelf kunt declareren bij de aanvullende zorgverzekering.
Contanten worden gecontroleerd op echtheid en briefjes hoger dan €50,- worden niet aangenomen.

Worden de afspraken vergoedt door de zorgverzekering?

Afspraken welke gemaakt worden voor gezondheidsvragen (consult), komen in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding via de aanvullende zorgverzekering. Niet alle verzekeraars vergoeden de consulten, check hiervoor je polisvoorwaarden!
Vergoeding valt onder de rubriek alternatieve zorg, de praktijk is aangesloten bij de VBAG en de RBCZ.

Ervaringen van mijn klanten

In zeer korte tijd kreeg ik vage en vreemde klachten waaronder verschillende ontstekingen, vermoeidheid en spier en gewrichtsklachten. Arianne heeft uitgebreid de tijd genomen tijdens de intake. Een behandeling volgde er direct achteraan. Wat ik erg prettig vind is dat Arianne goed bekijkt of ik inderdaad op de juiste plek zit, mocht het zo zijn dat ik met een andere behandeling meer baat zou hebben, schroomt ze niet om iemand door te sturen naar een collega.  

Mw M.M. te Woerden

Ja ik wil weer krachtig stromen en op eigen kracht vooruit!