Home » Geluk » Een nieuwe start

Een nieuwe start

door | 27 mrt, 2020 | Geluk

Ze kon het niet loslaten, het gedoe op haar werk. Een gouden kooi is de beste omschrijving, want alles was verder goed geregeld. Een goed salaris, prettige collega’s en slechts op een half uur rijden van thuis. Maar de werkdruk is hoog en er is weinig flexibiliteit met betrekking tot het thuisfront, de kinderen en mantelzorgtaken voor haar ouders. De aandacht op het werk werd opgeslokt door discussies over cijfers en prestatie.
Behalve loslaten, was grenzen stellen ook een punt voor Anne. Tijd voor bezinning en nieuwe keuzes, al lang, tot uitstel geen optie meer bleek. Anne was doodmoe en kon niet meer voelen wat goed voor haar was, laat staan hoe ze haar situatie zou kunnen veranderen. Toen belde Anne voor support om een nieuwe start te kunnen maken.

In de eerste afspraak heeft ze me uitgebreid verteld wat er speelde in haar leven, vroeger en nu. Na een korte behandeling hebben we een afspraak gemaakt voor over twee weken. De eerste behandelingen waren gericht op meer energie creëren en gaven langzaam voelbaar resultaat. Anne kwam van verder dan ze dacht. Na vijf afspraken met zachte manuele behandeling, goede gesprekken en adviezen voor voeding, beweging in de buitenlucht, ontspanning en rust, liet zich een sneller resultaat zien. Anne knapte op, kon weer voor zichzelf opkomen en loslaten wat nodig was. Ze stapte zienderogen blijer m’n praktijk binnen. 
Na tien afspraken hebben we de frequentie van de behandelingen verminderd. Nu komt Anne nog één keer per drie maanden om haar herstelproces te ondersteunen. Samen met de keuze om een dag minder te werken, is de balans hersteld. Ook heeft Anne haar creatieve bezigheden weer opgepakt, fotografie en interieur styling.

Over Arianne

“Omdat ik je het beste gun voor je gezondheid en vitaliteit, zodat je weer kunt genieten van de mooie dingen van het leven” liefs, Arianne

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *