Welkom bij de Mesoloog

Is het hoog tijd voor verandering?

Weet je al langer dat er iets moet veranderen en vind je het moeilijk om een eerste stap te zetten?

Je voelt je al langer niet in balans?

Voel je je moe, labiel of heb je pijn en ben je niet meer de oude geworden na ziekte, bevalling of een (onge)val?

Je weet niet meer wat je kunt doen?

De  puzzel is te ingewikkeld en je verlangt naar iemand die met je meedenkt en helderheid brengt in wat je nodig hebt?

De Mesoloog onderzoekt en adviseert

Weer kunnen genieten van het leven, op eigen kracht. Je ontdekt wat je nodig hebt om gezond en vitaal te zijn en wat je hier zelf aan kunt doen. Loslaten van dat wat je niet meer nodig hebt. Als mesoloog onderzoek ik of organen goed functioneren en samenwerken en of voeding goed wordt opgenomen. Ook wordt onderzocht welke natuurlijke middelen je kunt gebruiken om weer optimaal te functioneren. Hierbij kun je denken aan homeopathie, vitaminen, mineralen, kruiden,  en andere specifieke middelen. De behandeling bestaat uit voeding- en leefstijladvies, lichamelijk onderzoek en behandeling en advies voor het gebruik van natuurlijke middelen. Je weet welke gezonde en bij jouw passende keuzes je kunt maken om weer optimaal te functioneren.

 

In de afgelopen jaren heb ik veel vrouwen, mannen en kinderen in de praktijk gezien. Dit voor de behandeling van verschillende langdurige klachten welke niet vanzelf overgingen, zoals buikproblemen, niet meer de oude geworden na ziekte, griep of de bevalling, of een zwangerschapswens welke maar niet vervuld werd. Verder heb ik expertise ontwikkeld voor de behandeling van schildklierproblemen, chronische vermoeidheid, postvirale klachten, ondersteuning bij stress en burnout en herstel ná chemotherapie. Dit laatste in samenwerking met een gespecialiseerde apotheker op dit gebied.
Het is mooi om te zien hoe mensen opknappen van de behandeling. Hoe zij weer verder kunnen en genieten van de mooie dingen van het leven. Hier zet ik mij voor in!

“Op een ontspannen wijze jou begeleiden op weg naar gezondheid, vitaliteit en een nieuwe start in verbinding met wie je in essentie bent, dat is wat ik het liefste doe”

Met zachte kracht

Van jongs af aan ben ik in aanraking geweest met het behouden van de gezondheid op een natuurlijke manier. In de opleiding Mesologie heb ik veel kennis opgedaan over hoe ons lichaam functioneert en wat hierbij ondersteunt, zoals goede voeding, homeopathie en kruiden. In de opleiding TotalBodyReflex heb ik geleerd en gevoelt wat het belang is van een goede doorstroming van ons bindweefsel (fascia). Met zachte aanraking het zelfbeschermingsreflex plaats te laten maken voor het zelfherstellend vermogen en het wegnemen van verstoringen door opgeslagen (emotionele) herinneringen. Oorzaken van pijn, stijfheid, een onzuivere huid, darmproblemen en algehele onbalans. Ruimte maken. Het mag weer voor je stromen!

Weer energiek en vol vertrouwen genieten van de mooie dingen van het leven!

Dat voelt goed!

De eerste stap zetten voor een nieuwe start is misschien spannend en geeft ook een goed gevoel. Kies voor jou en onstspan, het komt goed!

Evenwicht

Een nieuwe balans. Flexibel meestromen met het leven  is je nieuwe kracht. Ontspanning en vertrouwen herstellen de balans.

Puzzelstukjes op z'n plaats

Je bent je bewust van wat je nodig hebt en maakt  keuzes die passen bij wie je in essentie bent. Ruimte voor gezond – genieten – geluk!

Wat anderen zeggen

Iedere dag had ik het heel koud, ik kon wel 3 truien aan. Ook was ik snel moe en had ik last van spierkrampen in de benen. In het onderzoek bleek dat m’n schildklier wel wat hulp kon gebruiken. Hiervoor heb ik de adviezen van Arianne opgevolgd en de middelen ingenomen. Al na drie consulten voelde ik me een stuk beter. Anderen verbazen zich er over dat ik m’n extra laagjes uit doe, omdat ik het nu warm heb. Ook voel ik me niet meer moe, maar dat valt anderen minder op. Moe zijn is lastig en er is weinig begrip voor in de omgeving, heb ik ervaren. Heerlijk, zoals ik ben opgeknapt! Ga ook naar de mesoloog om uit te zoeken waar je klachten vandaan komen en wat er aan gedaan kan worden!

Mw G.J. uit het Westland

Het lukte maar niet om zwanger te worden. Met de adviezen van Arianne ontdekte ik na twee behandelingen dat ik zwanger was. Zo snel kan het dus gaan als je goed voor je lichaam zorgt!
Arianne heeft daarna goed advies gegeven over welke middelen ik wel of niet kan doorgebruiken tijdens de zwangerschap. Ik ben erg blij met haar ondersteuning!

Mw F.N. te Den Haag

Wil je inzicht in wat je nodig hebt voor je herstel?

Maak nu een nieuwe start voor jezelf! Je hoeft het niet alleen te doen, samen gaan we kijken wat je nodig hebt en hoe je dit kunt bereiken. In je eerste afspraak neem ik de tijd om naar je te luisteren en je vragen te bespreken en starten we de behandeling.  Na drie behandelingen moet er een verandering voelbaar zijn. Je wordt ondersteunt voor zolang je wilt en waar nodig, het doel is altijd dat je weer op eigen kracht verder kunt!

Ja, ik wil een afspraak bij de mesoloog!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een behandeling?

Hoe lang een behandeling duurt is afhankelijk van de soort klachten en hoe lang deze al bestaan. Indien na 3 behandelingen geen verbetering voelbaar is, overleggen we of doorgaan zinvol is, of dat een ander soortige behandeling meer passend blijkt. Arianne denkt altijd mee over de beste optie en verwijst zo nodig door naar een collega welke de best passende behandeling kan bieden. 

Hoe lang moet ik de geadviseerde middelen innemen?

Hoe lang geadviseerde middelen ingenomen kunnen worden, staat op het adviesbriefje. Meestal is dit tot het volgende consult en niet langer dan de behandelperiode, tenzij anders vermeld. Het is niet de bedoeling om eens geadviseerde middelen voor altijd te gebruiken. We werken aan het op eigen kracht weer verder kunnen, zonder middelen om in te nemen!

Hoe kan ik betalen?

De betaling is per pin. Je ontvangt een nota welke je zelf kunt declareren bij de aanvullende zorgverzekering.

Worden de afspraken vergoedt door de zorgverzekering?

De afspraken bij de mesoloog, komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding via de aanvullende zorgverzekering. Niet alle verzekeraars vergoeden de consulten, check hiervoor je polisvoorwaarden!
Vergoeding valt onder de rubriek alternatieve zorg, de praktijk is aangesloten bij de VBAG en de RBCZ.

Ja ik wil graag ondersteuning van de mesoloog voor m'n gezondheid!